Garmin_header_edge

6 voordelen van de nieuwe Garmin Edge 530 en 830

Garmin lanceert de nieuwe 530 en 830. Tegenwoordig zijn de Garmins of andere fietsnavigatie niet meer weg te denken bij de fanatieke amateurs. Wat een geavanceerde technologie zit er in zo’n apparaat! Een groot verschil ten opzichte van de vorige Garmin modellen, de 520 en 820 is de accuduur. De nieuwe modellen gaan maar liefst 20 uur mee! Dat is voordeel nummer één. Wat hebben deze nieuwe Garmin 530 en 830 nog meer te bieden?

 

 

  • Een nieuwe processor maakt deze apparaten een stuk sneller. Een nieuwe route laden of door het menu scrollen gaat beter dan bij de vorige versies.

 

  • Fiets je graag over de trails in het bos? Trailforks is een nieuwe gave functie van Garmin. Je hebt toegang tot 130.000 vooraf geladen trails, ook in Nederland. Genoeg keuze dus! Leuk detail is dat de Edge ook je sprongtijd meeneemt in je fietsgegevens.

 

  • Je moet je energie doseren, anders staat de man met de hamer je op te wachten. Tijdens een lange Gran Fondo of toertocht vergeet je weleens tijdig te eten. Dat is nu verleden tijd. De Garmin geeft, op basis van je gewicht en hoe goed je getraind bent, een seintje wanneer je moet eten.

 

  • Voor de klimgeiten is de nieuwe ClimbPro een ideale functie voor de langere beklimmingen. Deze toont precies waar je je begeeft, laat je zien hoeveel kilometer je nog moet afzien en welke stijgingspercentages je moet overbruggen.

 

  • Geef je familie en vrienden een seintje, zodat ze je live kunnen volgen tijdens je rit. Niet alleen leuk voor het thuisfront, maar het bevordert de veiligheid van je rit ook. 

 

De Garmin Edge 530 en 830 zijn vanaf medio mei beschikbaar en zijn verkrijgbaar vanaf €299,95 

 

Door: Christiaan van Capelleveen

Ook interessant

bike-4154156_640

Regels speed pedelec

lees meer
header

De 4 voordelen van een Lefty!

lees meer
20200117_Velovollies2020_0202

Dit was Velofollies 2020!

lees meer
Pinion Ghost

Pinion op de MTB

lees meer
Lake mxz304

Unboxing Lake MXZ304 winterschoen

lees meer
Natgeregende fiets

Fietsregenkleding

lees meer
_MG_2604

Warme handen en voeten op de fiets

lees meer
Saris_H3

Unboxing de nieuwe H3 van Saris

lees meer
Wielrennen voor mensen met een beperking

Wielrennen voor mensen met een beperking

lees meer