catalogus CBR

Crankbrothers en de candy

Crankbrothers introducteert de nieuwe lijn Candy-pedalen voor cross-country, trail en all-mountain. Deze pedalen overtreffen alle andere pedalen en bieden perfecte controle in combinatie met een strak en kleurrijk design

 

Candy 3

De Candy 3 heeft een gegoten aluminium behuizing en is daarmee de lichtste alu-versie van deze nieuwe modellen (slechts 340 gram per paar). Vanwege de hoogwaardige lagers geeft crankbrothers vijf jaar garantie op haar pedalen.

 

Candy 2

De Candy 2 is vergelijkbaar met de Candy 3 met als verschil dat deze pedalen gestanst zijn uit metaal en daarmee 15 gram meer wegen (355 gram per paar). Evenals de andere Candy pedalen zijn deze pedalen voorzien van top lagers en krijg je vijf jaar garantie,

 

 

Candy 1

De lichtste versie van de Candy-lijn is de Candy 1. De candy 1 is gemaakt uit composiet en weegt slechts 294 gram per paar. Ook op deze pedalen geldt een garantie van maar liefst 5 jaar. 

 

 

Over Crankbrothers

Crankbrothers is onderdeel van Selle Royal, waar ook de merken Selle Royal en Fi'z:k deel van uit maken. De pedalen, wielen, pompjes en tools zijn technische hoogstandjes, geliefd bij de sportieve fietser. Carl en Frank zijn, zoals de naam van dit merk al doet vermoeden, broers en de oprichters van Crankbrothers. In 2001 lanceerden ze het pedaal 'eggbeater' waarmee ze wereldwijd bekend werden. Het is een super lichtgewicht pedaal met een uniek ontwerp om het hechten van modder te voorkomen. Andere modellen werden gelanceerd zoals 'candy', 'mallet', en '5050' met het beroemde pedaal als uitgangspunt.

 

Ook interessant

10600_z_COVER_SITO

Nieuw: Campagnolo Bora WTO33

lees meer
tattoo-crankstel-bikejunckies

De meest opmerkelijke fietstattoos

lees meer
bike-4154156_640

Regels speed pedelec

lees meer
header

De 4 voordelen van een Lefty!

lees meer
20200117_Velovollies2020_0202

Dit was Velofollies 2020!

lees meer
Pinion Ghost

Pinion op de MTB

lees meer
Lake mxz304

Unboxing Lake MXZ304 winterschoen

lees meer
Natgeregende fiets

Fietsregenkleding

lees meer
_MG_2604

Warme handen en voeten op de fiets

lees meer