Header_Sram_Rival_AXS

Dit is Sram Rival AXS!

Ja hoor daar is die dan eindelijk, hetgeen wat het wachten zeker waard was; Sram Rival AXS! Een groep die vooral interessant is voor het middensegment, een zeer brede doelgroep dus. Dat is natuurlijk een goed teken want wie wil nou niet Sram AXS ervaren voor een betaalbaardere prijs? Draadloos, innovatief en makkelijk te installeren. Deze nieuwe Rival AXS heeft een flinke upgrade gehad en dat was nodig ook want Sram Rival kan nog wel wat terrein winnen.

 

Wat is er nieuw?

Eigenlijk is alles vernieuwd. De groep is voorzien van een prachtig uiterlijk wat te herkennen is aan de flattop ketting en het zwart gepolijste aluminium crankstel. Daarbij wordt het schakelen nog comfortabeler door de ergonomische shifters. In een handomdraai is de groep te personaliseren via de Sram AXS App.

 

Sram Rival AXS

 

Welke varianten zijn er beschikbaar?

Er zijn meerdere varianten beschikbaar; 1x12 en 2x12 met een standaard of wide crankstel. De wide variant (43/30) is vooral voor avonturiers op de gravelbike. Wanneer men kiest voor deze variant, 2x12 48/30, is het noodzakelijk om een wide voorderailleur te monteren. De standaard tandwielverhoudingen zijn: 48/35 en 46/33. Het crankstel met enkel voorblad, wat voorzien is van X-Sync, is te verkrijgen in 38 t/m 46T. De voorderailleur is geoptimaliseerd voor X-range kettingbladen en is voorzien van Yaw-technologie.

 

Maak kennis met Sram Rival AXS

 

Trainen met een wattagemeter

Optioneel is ook de geïntegreerde powermeter van Quarq, eenvoudig te monteren en ideaal om nog gerichter te trainen. De powermeter kan ook later gemonteerd worden waarbij dan de linker crankarm wordt vervangen. Dit is natuurlijk een voordeligere optie en zo zijn er meerdere mogelijkheden om met een wattagemeter te rijden.

 

Quarq powermeter

 

Alle voordelen van het elektronisch en draadloos schakelen voor een schappelijkere prijs, voor iedereen toegankelijk. Are you in?

Ook interessant

Sigma Header

Nieuw! Sigma ROX 2.0, 4.0 & 11.1

lees meer
SI pro team

Flite Boost Pro Team Kit Carbonio Superflow: Het prozadel waar iedere wielerliefhebber naar verlangt

lees meer
campagnolo-new-shamal-carbon-db-wheelset-(10)

Gravelbanden; waar moet je op letten?

lees meer
_DSC0578

Meer vrouwen op de fiets

lees meer
chimp header

Zo zorg je voor een goed gevulde motor op de fiets

lees meer
DSCF1863-min2

Fabian Cancellara ambassadeur voor Selle Italia

lees meer
tires-2328021

Prinses op de erwt of evolutie van je rijstijl?

lees meer
ZIPP_BSS_Header (003)

Maak kennis met de nieuwe collectie van Zipp

lees meer