DTSwiss_Keyvisual_ARC_Mediakit_338x190mm_16zu9

DT Swiss lanceert nieuwe wielsets

De tweede generatie ARC-wielen zijn nu nog sneller!

 

De ARC-serie was een onderdeel van een vernieuwde strategie die gericht was op het bieden van specifieke productconcepten voor specifieke doeleinden. Ontworpen om te voldoen aan de moderne markttrends op het gebied van wielrennen. De ervaringen met de eerste generatie ARC-wielen, zijn gebruikt om een compleet nieuwe ARC-lijn te ontwerpen.

 

REBORN FASTER definieert de tweede generatie ARC-wielen voor de nieuwe optimale aerodynamische prestaties. Het resultaat hiervan is de ARC 1100 DICUT en ARC 1400 DICUT wielset, opnieuw uitgevonden met volledig nieuwe velg-, spaak- en naafvormen die aerodynamische weg-, tijdrit- en triatlonfietsen sneller maken.

 

1100 DICUT wielen

Uitstekende aerodynamica en veilig stuurgedrag voor een doorslaggevend concurrentievoordeel: door elk afzonderlijk onderdeel van de ARC 1100 wielset te optimaliseren en opnieuw te ontwikkelen, wordt de benchmark opnieuw naar een hoger niveau getild. Weerstand wordt verminderd, dankzij de AERO + -velg, de aerodynamisch geoptimaliseerde 180 Ratchet EXP-naaf en de twee opnieuw uitgevonden aerospaken. Hierdoor profiteert de fietser van meer gecontroleerd stuurgedrag.

 

 

1400 DICUT wielen

De ARC 1400 DICUT-producten profiteren ook van het AERO + -profiel dat veilig rijden in de aeropositie ondersteunt door optimale aerodynamica. De combinatie van nieuwe en bewezen aerodynamische componenten stelt renners in staat om veel rijsituaties bij hoge snelheden te controleren. Voor het eerst is de nieuwe 240 DICUT-naaf met Ratchet EXP-systeem gebouwd op een 1400 wielset.

 

Door: Sevilay Bakkal

 

 

Ook interessant

Van Nicholas Ventus 3Al-2.5V Titanium

Titaniumspecialist Van Nicholas presenteert de geheel vernieuwde Ventus racefiets

lees meer
DjinnDecadeofSuper

De nieuwe MTB banden van Schwalbe

lees meer
campagnolo-new-shamal-carbon-db-wheelset-(10)

Gravelbanden; waar moet je op letten?

lees meer
COVER_FB_2

Campagnolo Shamal Carbon Disc Brake

lees meer
_NDL6541

Dit zijn Vlaamse klimmetjes voor op je bucketlist

lees meer
fiets van de zaak

Fiets van de zaak

lees meer
Alpes_Road_4

Wanneer heb je sportdrank nodig?

lees meer
DTSwiss1501SplineOne_Carbonized

Dit zijn de nieuwe MTB wielen van DT Swiss!

lees meer