DTSwiss_Keyvisual_ARC_Mediakit_338x190mm_16zu9

DT Swiss lanceert nieuwe wielsets

De tweede generatie ARC-wielen zijn nu nog sneller!

 

De ARC-serie was een onderdeel van een vernieuwde strategie die gericht was op het bieden van specifieke productconcepten voor specifieke doeleinden. Ontworpen om te voldoen aan de moderne markttrends op het gebied van wielrennen. De ervaringen met de eerste generatie ARC-wielen, zijn gebruikt om een compleet nieuwe ARC-lijn te ontwerpen.

 

REBORN FASTER definieert de tweede generatie ARC-wielen voor de nieuwe optimale aerodynamische prestaties. Het resultaat hiervan is de ARC 1100 DICUT en ARC 1400 DICUT wielset, opnieuw uitgevonden met volledig nieuwe velg-, spaak- en naafvormen die aerodynamische weg-, tijdrit- en triatlonfietsen sneller maken.

 

1100 DICUT wielen

Uitstekende aerodynamica en veilig stuurgedrag voor een doorslaggevend concurrentievoordeel: door elk afzonderlijk onderdeel van de ARC 1100 wielset te optimaliseren en opnieuw te ontwikkelen, wordt de benchmark opnieuw naar een hoger niveau getild. Weerstand wordt verminderd, dankzij de AERO + -velg, de aerodynamisch geoptimaliseerde 180 Ratchet EXP-naaf en de twee opnieuw uitgevonden aerospaken. Hierdoor profiteert de fietser van meer gecontroleerd stuurgedrag.

 

 

1400 DICUT wielen

De ARC 1400 DICUT-producten profiteren ook van het AERO + -profiel dat veilig rijden in de aeropositie ondersteunt door optimale aerodynamica. De combinatie van nieuwe en bewezen aerodynamische componenten stelt renners in staat om veel rijsituaties bij hoge snelheden te controleren. Voor het eerst is de nieuwe 240 DICUT-naaf met Ratchet EXP-systeem gebouwd op een 1400 wielset.

 

Door: Sevilay Bakkal

 

 

Ook interessant

Sigma Header

Nieuw! Sigma ROX 2.0, 4.0 & 11.1

lees meer
Header_Sram_Rival_AXS

Dit is Sram Rival AXS!

lees meer
SI pro team

Flite Boost Pro Team Kit Carbonio Superflow: Het prozadel waar iedere wielerliefhebber naar verlangt

lees meer
campagnolo-new-shamal-carbon-db-wheelset-(10)

Gravelbanden; waar moet je op letten?

lees meer
_DSC0578

Meer vrouwen op de fiets

lees meer
chimp header

Zo zorg je voor een goed gevulde motor op de fiets

lees meer
DSCF1863-min2

Fabian Cancellara ambassadeur voor Selle Italia

lees meer
tires-2328021

Prinses op de erwt of evolutie van je rijstijl?

lees meer
ZIPP_BSS_Header (003)

Maak kennis met de nieuwe collectie van Zipp

lees meer