lake header

Een topmodel van Lake: CX332

Ben je op zoek naar een paar nieuwe schoenen? Lake heeft een collectie schoenen waar je je vingers bij aflikt. Een van de high-end modellen is de CX332. Deze schoen is gemaakt voor renners met een hoog beentempo en veel kracht en voorzien van een 100% fiber carbon zool en gemaakt van kangoeroe leer. De schoenen zijn leverbaar met zolen die geschikt zijn voor SPD-SL/Look of Speedplay

 

Boa systeem

De CX332 is voorzien van een L6 BOA-sluiting. Met dit sluitsysteem kun je zeer nauwkeurig de spanning aandraaien van de nylon draden. En met een klik naar boven valt de spanning van de veters af. Op het BOA-systeem krijg je levenslange garantie. Dat zegt wel iets over de kwaliteit!

 

 

Molding voor perfecte pasvorm

Herken je dat? Bij het aanzetten op de pedalen 'glij' je in schoenen? Het aandraaien van de BOA's kan dan zorgen voor een afgeknelde voet. Minder bloedsomloop zorgt voor 'dooie' voeten. Met het 'molden' van je schoen zorg je voor de beste paste pasvorm. Molding houdt in dat je je schoenen in de oven doet om ze vervolgens te kunnen vormen naar de vorm van je voet. Het verwarmen van de schoenen zorgt ervoor dat het carbon flexibeler wordt. Carbon is in afgekoelde staat namelijk enorm stijf. Na het verwarmen kun je het carbon perfect aanpassen naar de vorm van je voet. Dit zorgt er voor dat je stevig in je schoenen staat. Benieuwd hoe het molden in z'n werk gaat? Bekijk dan onderstaande video.

 

 

Kleur

De schoenen zijn verkrijgbaar in 4 kleurvarianten: Wit, zwart, zwart/wit en chameleon blue. Met name die laatste is een echte eye-catcher.

Naast de standaard kleuren is het ook mogelijk om de schoen helemaal naar wens te laten maken. Je kan de kleuren zelf kiezen en dan zal er een ontwerp gemaakt worden. En bij goedkeuring gaat de schoen in productie.

 

Prijs

De schoen heeft een consumentadviesprijs van €359,95. 

 

Door: Laurens Jeurnink

 

 

 

 

Ook interessant

close-up-1854245

Dit eet een Tour-renner

lees meer
sr_181129_axs_arizona_lm_009_m_phone_setttingsv02_fullbleed

SRAM AXS introduceert ritanalyse

lees meer
_U5A0262-copia

De lente: ruik jij 'm ook?

lees meer
Mitch Delfs 5

Voel de spanning!

lees meer
sportmedischonderzoek

Waarom een sport medisch onderzoek?

lees meer
10600_z_COVER_SITO

Nieuw: Campagnolo Bora WTO33

lees meer
tattoo-crankstel-bikejunckies

De meest opmerkelijke fietstattoos

lees meer
bike-4154156_640

Regels speed pedelec

lees meer