_DSC5501

Fietsen in elk seizoen met de nieuwe XLC kleding!

De lente laat zich al enige tijd zien want het is grotendeels prachtig (fiets)weer. Een setje goede zomerkleding kun je dan wel gebruiken. In de ochtend is het soms nog wat fris maar een windjack, arm en beenstukken komen dan goed van pas. XLC heeft een compleet nieuwe kledinglijn op de markt gezet, misschien heb je deze al gespot?

 

 

Voor elk seizoen

Of het nu koud of warm is, een ritje door het bos of op de weg maakt, duur of intervaltraining; functionele kleding op je fiets is een absolute must. Niet alleen omdat je dan gesoigneerd op je fiets zit en eruit ziet als een echte pro maar ook als het om je veiligheid gaat. XLC heeft voor elk seizoen goede kleding. Of het nu gaat om het ademende tricot, waarbij je tijdens een lange fietstocht je lichaamswarmte goed kwijt kunt, of het winddichte vest dat je snel uit je achterzak trekt en aan doet zodat je het niet koud krijgt tijdens een snelle afdaling.

 

 

Pasvorm

Een goede pasvorm is van groot belang tijdens het fietsen. De kleding moet aanvoelen als een tweede huid. Een shirt dat wappert door de wind gaat ten koste van je aerodynamica en ziet er ook slordig uit. Deze lijn van XLC sluit goed aan op je lichaam, gemaakt van ademende stof, is voorzien van drie achterzakken en extra zak met ritssluiting. Verkrijgbaar in meerdere kleurencombinaties en daarnaast ook nog eens betaalbaar.

 

Lees ook: Hoe hoort fietskleding te zitten?

 

 

 

Door: Christiaan van Capelleveen

Ook interessant

SID SL still

Nieuw: Rockshox SID Ultimate

lees meer
Strandrace

Strandrace

lees meer
Z_DeathValley_200220_JG_85A_JG_8602_H

Dit is de basis voor je tijdritcockpit

lees meer
lock-1108549_1920

Bescherm je meest waardevolle bezit

lees meer
ABUS-StormChaser-(9)

Nieuw: ABUS Stormchaser

lees meer
Filip Polc 4

Noem het beestje bij de naam

lees meer
ventoux paaltje

Ride on! Een virtuele Tour de France gaat van start in juli

lees meer
Joachim_Werkplaats_20130806_0051

Spaken: Made by man or machine?

lees meer
tick-482613_1920

Buiten wordt het steeds gevaarlijker

lees meer