20190708_AccellPremiere_SamenOpKoers_0138

Laat je fiets shinen met stijlvolle en functionele accessoires

Stap stijlvol op de fiets door mooie bijpassende accessoires te combineren met je fiets. We merken dat veel mensen al heel snel voor zwart kiezen, want dat is veilig. Dat heeft natuurlijk te maken met je smaak maar het is juist ook leuk om je fiets te laten shinen met stijlvolle accessoires die ook nog eens functioneel zijn. Natuurlijk kun je voor zwart kiezen maar kleed je fiets dan aan met bijvoorbeeld een andere kleur tas of een helm. Wij geven wat voorbeelden. Natuurlijk heeft iedereen een andere smaak en gebruikt andere accessoires tijdens het fietsen. Dit zijn slechts voorbeelden die je op ideeën kunnen brengen.

 

Kleur

Sparta heeft onlangs de D-burst serie geintroduceerd. Een speed-pedelec waarbij een zwarte Cratoni Smartride helm perfect past. De helm is erg innovatief door de ingebouwde remverlichting en richtingaanwijzer. Om er dan ook voor te zorgen dat jij je handen aan het stuur kan houden tijdens de rit, is de helm voorzien van richtingaanwijzers welke te bedienen zijn via een controller op het stuur van je speed pedelec. Wij zeggen veiligheid voorop!

 

 

 

 

Toch zwart?

Ga je toch liever voor all black? Kies dan bijvoorbeeld voor een matzwarte transportfiets. Combineer zo’n matzwarte e-bike met een waterdichte fietstas van XLC bijvoorbeeld. Deze lijn van XLC biedt optimale bescherming in weer en wind. De tassen zijn voorzien van reflectoren en hebben voldoende ruimte om alles mee te nemen. Verkrijgbaar in verschillende hippe kleuren, mocht je toch voor kleur gaan. Monteer er een SP connect houder op, waarbij je je telefoon kunt gebruikt om te navigeren. Zo voorkom je een boete terwijl je telefoon als GPS dient. 

 

 

 

 

 

 

Dezelfde kleuren

Een fiets met accessoires in dezelfde tinten kan natuurlijk ook een optie zijn. Zo houd je het geheel rustig. Als voorbeeld hebben wij hier een grijze fiets gekozen met een grijze fietstas. Natuurlijk kun je ook denken aan een grijze bidon.  

 

 

 

 

 

Kortom, er is genoeg te combineren in stijl om het fietsen nog aangenamer te maken. Wat is jouw favoriete accessoire op de fiets?

 

Door: Sevilay Bakkal

 

 

Ook interessant

SID SL still

Nieuw: Rockshox SID Ultimate

lees meer
Strandrace

Strandrace

lees meer
Z_DeathValley_200220_JG_85A_JG_8602_H

Dit is de basis voor je tijdritcockpit

lees meer
lock-1108549_1920

Bescherm je meest waardevolle bezit

lees meer
ABUS-StormChaser-(9)

Nieuw: ABUS Stormchaser

lees meer
Filip Polc 4

Noem het beestje bij de naam

lees meer
ventoux paaltje

Ride on! Een virtuele Tour de France gaat van start in juli

lees meer
Joachim_Werkplaats_20130806_0051

Spaken: Made by man or machine?

lees meer
tick-482613_1920

Buiten wordt het steeds gevaarlijker

lees meer