20190708_AccellPremiere_SamenOpKoers_0138

Laat je fiets shinen met stijlvolle en functionele accessoires

Stap stijlvol op de fiets door mooie bijpassende accessoires te combineren met je fiets. We merken dat veel mensen al heel snel voor zwart kiezen, want dat is veilig. Dat heeft natuurlijk te maken met je smaak maar het is juist ook leuk om je fiets te laten shinen met stijlvolle accessoires die ook nog eens functioneel zijn. Natuurlijk kun je voor zwart kiezen maar kleed je fiets dan aan met bijvoorbeeld een andere kleur tas of een helm. Wij geven wat voorbeelden. Natuurlijk heeft iedereen een andere smaak en gebruikt andere accessoires tijdens het fietsen. Dit zijn slechts voorbeelden die je op ideeën kunnen brengen.

 

Kleur

Sparta heeft onlangs de D-burst serie geintroduceerd. Een speed-pedelec waarbij een zwarte Cratoni Smartride helm perfect past. De helm is erg innovatief door de ingebouwde remverlichting en richtingaanwijzer. Om er dan ook voor te zorgen dat jij je handen aan het stuur kan houden tijdens de rit, is de helm voorzien van richtingaanwijzers welke te bedienen zijn via een controller op het stuur van je speed pedelec. Wij zeggen veiligheid voorop!

 

 

 

 

Toch zwart?

Ga je toch liever voor all black? Kies dan bijvoorbeeld voor een matzwarte transportfiets. Combineer zo’n matzwarte e-bike met een waterdichte fietstas van XLC bijvoorbeeld. Deze lijn van XLC biedt optimale bescherming in weer en wind. De tassen zijn voorzien van reflectoren en hebben voldoende ruimte om alles mee te nemen. Verkrijgbaar in verschillende hippe kleuren, mocht je toch voor kleur gaan. Monteer er een SP connect houder op, waarbij je je telefoon kunt gebruikt om te navigeren. Zo voorkom je een boete terwijl je telefoon als GPS dient. 

 

 

 

 

 

 

Dezelfde kleuren

Een fiets met accessoires in dezelfde tinten kan natuurlijk ook een optie zijn. Zo houd je het geheel rustig. Als voorbeeld hebben wij hier een grijze fiets gekozen met een grijze fietstas. Natuurlijk kun je ook denken aan een grijze bidon.  

 

 

 

 

 

Kortom, er is genoeg te combineren in stijl om het fietsen nog aangenamer te maken. Wat is jouw favoriete accessoire op de fiets?

 

Door: Sevilay Bakkal

 

 

Ook interessant

Van Nicholas Ventus 3Al-2.5V Titanium

Titaniumspecialist Van Nicholas presenteert de geheel vernieuwde Ventus racefiets

lees meer
DTSwiss_Keyvisual_ARC_Mediakit_338x190mm_16zu9

DT Swiss lanceert nieuwe wielsets

lees meer
DjinnDecadeofSuper

De nieuwe MTB banden van Schwalbe

lees meer
campagnolo-new-shamal-carbon-db-wheelset-(10)

Gravelbanden; waar moet je op letten?

lees meer
COVER_FB_2

Campagnolo Shamal Carbon Disc Brake

lees meer
_NDL6541

Dit zijn Vlaamse klimmetjes voor op je bucketlist

lees meer
fiets van de zaak

Fiets van de zaak

lees meer
Alpes_Road_4

Wanneer heb je sportdrank nodig?

lees meer
DTSwiss1501SplineOne_Carbonized

Dit zijn de nieuwe MTB wielen van DT Swiss!

lees meer