finale 1

Maak je outfit compleet met één van deze hippe fietsbrillen!

IJdel

Het is volgens mij nog nooit voorgekomen dat de zon zich zo vroeg in het jaar laat zien; 16 graden en volop lente in februari. Ben jij zo’n ijdeltuit die elke keer, als je langs een winkelruit rijdt, even kijkt of je er nog strak uitziet? Gelukkig ben je niet de enige, er zijn veel ijdele renners in het peleton. “Look pro, go slow” heb ik wel eens gekscherend gehoord. Bij die mooie outfit hoort natuurlijk ook een hippe fietsbril. Zo kun je niet alleen op de fiets schitteren, maar ook op het terras tijdens je welverdiende appeltaart met cappuccino.

 

Oakley

De brillen zijn er in allerlei soorten en maten. Veel profs, waaronder Tom Dumoulin en Greg van Avermaet, rijden met Oakley. Een groot en bekend merk die niet alleen brillen verkopen, maar ook kleding en accessoires. Ze maken ontzettend moderne brillen. Wielrenners en mountainbikers rijden vooral met de jawbreaker en radar, maar het nieuwste model is de flight jacket. Bij al deze modellen kun je de glazen verwisselen voor verschillende weersomstandigheden. Ze worden uitvoerig getest en de glazen zijn HD polarized, waardoor schitteringen en fel zonlicht worden tegengehouden.

 

Peter Sagan, 100%

Een veelbesproken renner is Peter Sagan. Een sportman pur sang, die een personality die veel mensen aanspreekt. Hij rijdt met het merk 100%. Heb je hem wel eens op het podium gezien met die grote motorcrossbril om zijn nek? 100% is namelijk van oorsprong een motorcrossmerk. Toen ze zich op fietsmarkt zijn gaan richten hebben ze gelijk Peter Sagan aan zich weten te binden en dat wordt wel gezien! Niet alleen hij rijdt met 100%, maar onze Mathieu van der Poel ook. Deze brillen zie je steeds vaker, hoe groter, des te hipper.

 

Drapac Cannondale

Of ga je liever voor POC? Deze uitzonderlijk mooie brillen zijn wat ronder en vallen goed op. Zo is het hele pro team van Drapac Cannondale er mee te bewonderen.

 

Een paar hippe brillen op een rijtje:

 

Oakley Radar (Tom Dumoulin)

 

Oakley Jawbreaker

Oakley Flight Jacket (Greg van Avermaet)

100% Speedcraft(Peter Sagan en Mathieu van der Poel)

 

100% S2

Poc Blade

 

 

Door: Christiaan van Capelleveen

 

 

 

 

 

 

 

Ook interessant

fietsnavigatie 2

Fietsnavigatie

lees meer
20180419_RadioKootwijkJanChris_AR_0406

Tips bij het kopen van een nieuwe fiets!

lees meer
voorkom een blessure

Voorkom een blessure

lees meer
7 dingen die je niet moet doen als beginnende fietser

7 dingen die je niet moet doen als beginnende fietser

lees meer
Benen scheren of niet

Benen scheren of niet?

lees meer
Voeding bij blessures

Welke voeding tijdens een blessure?

lees meer
Galerij-WP-Joachim_Werkplaats

Spaken op spanning

lees meer
holiday-gifts-1849900_1920

Sportieve kerstcadeaus voor de fietser

lees meer
FB SCHWALBE TIRES - ONE

Dit is het stappenplan om tubeless banden te monteren

lees meer