AMPP-banner2

Nieuw: Cateye Ampp verlichting

Cateye heeft een nieuwe serie verlichting geintroduceerd: de Cateye Ampp. Voor deze serie zijn diverse verbeteringen doorgevoerd. Wij waren onder de indruk dus we zetten ze voor je op een rijtje:

 

1. De warmte van een lamp heeft invloed op de sterkte van de verlichting. De nieuwe Ampp-serie bewijst zich doordat de sterkte van het licht niet wordt beïnvloeden door de temperatuur van de lamp. In praktijk betekent dit dat je altijd dezelfde mate van helderheid hebt in het donker bij het gebruik van de verlichting.

 

2. De Ampp serie biedt een gelijkmatige verdeling van sterkte van de verlichting verdeeld over de complete bundel. Dankzij de Opti Cube technologie heeft de bundel een breed bereik. Het centrum van de lichtbundel heeft het hoogst aantal lumen, die langzaamaan en evenredig vermindert zodra de bundel breder wordt. Ten opzichte van andere vergelijkbare verlichting, laat analyse van Cateye zien dat het zij een groter bereik hebben met de bundel om een breder gedeelte van de weg te verlichten.

 

 

3. Het systeem voor het afhalen en bevestigen van de verlichting is vereenvoudigd. Onder de lamp zit een lipje die de lamp vastklikt. Bij het indrukken van het lipje, haal je de verlichting eenvoudig van je stuur. 

 

4. De helderheid van de Ampp serie is bij gebruik van de hoogste stand verbeterd ten opzichte van de Volt serie. Dit gaat echter wel ten koste van de duur. Echter, wanneer we bij de Ampp de meest economische stand selecteren, komt dit al overeen met de meest heldere stand van de Volt en dan gaat nog langer mee ook.

 

Verder is de Ampp verlichting van Cateye uitgerust met tal van handige eigenschappen. Zoals de snellaadfunctie die er voor zorgt dat de batterij zich binnen drie uur kan opladen. Of de power-indicator van de batterij, die in kleur aangeeft hoeveel capaciteit de batterij nog heeft. 

 

 

Dus wil jij je goed voorbereiden op de donkeren dagen? Kijk dan eens serieus naar de nieuwe Cateye Ampp serie! Wil je zelf vergelijken? Ga dan naar de website van Cateye want daar staat een handige tool waarmee je de verschillende verlichtingen van Cateye met elkaar kunt vergelijken. 

 

Door Laurens Jeurnink

 

 

Ook interessant

Sigma Header

Nieuw! Sigma ROX 2.0, 4.0 & 11.1

lees meer
Header_Sram_Rival_AXS

Dit is Sram Rival AXS!

lees meer
SI pro team

Flite Boost Pro Team Kit Carbonio Superflow: Het prozadel waar iedere wielerliefhebber naar verlangt

lees meer
campagnolo-new-shamal-carbon-db-wheelset-(10)

Gravelbanden; waar moet je op letten?

lees meer
_DSC0578

Meer vrouwen op de fiets

lees meer
chimp header

Zo zorg je voor een goed gevulde motor op de fiets

lees meer
DSCF1863-min2

Fabian Cancellara ambassadeur voor Selle Italia

lees meer
tires-2328021

Prinses op de erwt of evolutie van je rijstijl?

lees meer
ZIPP_BSS_Header (003)

Maak kennis met de nieuwe collectie van Zipp

lees meer