AMPP-banner2

Nieuw: Cateye Ampp verlichting

Cateye heeft een nieuwe serie verlichting geintroduceerd: de Cateye Ampp. Voor deze serie zijn diverse verbeteringen doorgevoerd. Wij waren onder de indruk dus we zetten ze voor je op een rijtje:

 

1. De warmte van een lamp heeft invloed op de sterkte van de verlichting. De nieuwe Ampp-serie bewijst zich doordat de sterkte van het licht niet wordt beïnvloeden door de temperatuur van de lamp. In praktijk betekent dit dat je altijd dezelfde mate van helderheid hebt in het donker bij het gebruik van de verlichting.

 

2. De Ampp serie biedt een gelijkmatige verdeling van sterkte van de verlichting verdeeld over de complete bundel. Dankzij de Opti Cube technologie heeft de bundel een breed bereik. Het centrum van de lichtbundel heeft het hoogst aantal lumen, die langzaamaan en evenredig vermindert zodra de bundel breder wordt. Ten opzichte van andere vergelijkbare verlichting, laat analyse van Cateye zien dat het zij een groter bereik hebben met de bundel om een breder gedeelte van de weg te verlichten.

 

 

3. Het systeem voor het afhalen en bevestigen van de verlichting is vereenvoudigd. Onder de lamp zit een lipje die de lamp vastklikt. Bij het indrukken van het lipje, haal je de verlichting eenvoudig van je stuur. 

 

4. De helderheid van de Ampp serie is bij gebruik van de hoogste stand verbeterd ten opzichte van de Volt serie. Dit gaat echter wel ten koste van de duur. Echter, wanneer we bij de Ampp de meest economische stand selecteren, komt dit al overeen met de meest heldere stand van de Volt en dan gaat nog langer mee ook.

 

Verder is de Ampp verlichting van Cateye uitgerust met tal van handige eigenschappen. Zoals de snellaadfunctie die er voor zorgt dat de batterij zich binnen drie uur kan opladen. Of de power-indicator van de batterij, die in kleur aangeeft hoeveel capaciteit de batterij nog heeft. 

 

 

Dus wil jij je goed voorbereiden op de donkeren dagen? Kijk dan eens serieus naar de nieuwe Cateye Ampp serie! Wil je zelf vergelijken? Ga dan naar de website van Cateye want daar staat een handige tool waarmee je de verschillende verlichtingen van Cateye met elkaar kunt vergelijken. 

 

Door Laurens Jeurnink

 

 

Ook interessant

10600_z_COVER_SITO

Nieuw: Campagnolo Bora WTO33

lees meer
tattoo-crankstel-bikejunckies

De meest opmerkelijke fietstattoos

lees meer
bike-4154156_640

Regels speed pedelec

lees meer
header

De 4 voordelen van een Lefty!

lees meer
20200117_Velovollies2020_0202

Dit was Velofollies 2020!

lees meer
Pinion Ghost

Pinion op de MTB

lees meer
Lake mxz304

Unboxing Lake MXZ304 winterschoen

lees meer
Natgeregende fiets

Fietsregenkleding

lees meer
_MG_2604

Warme handen en voeten op de fiets

lees meer