Sigma Header

Nieuw! Sigma ROX 2.0, 4.0 & 11.1

45 nieuwe producten in 12 maanden: SIGMA start in 2021 een groot opgezet productoffensief en zet het merk toekomstgericht in de markt. Het begin van de
productintroducties wordt gevormd door de ROX 2.0, ROX 4.0 en ROX 11.1. EVO, nieuwe GPS fietscomputers uit de ROX-familie.

 

Sigma breidt het assortiment GPS fietscomputers van de ROX-familie uit met drie nieuwe modellen. Dit is tegelijkertijd het startschot voor het grootste productoffensief in de geschiedenis van het bedrijf. De ROX 2.0, ROX 4.0 en ROX 11.1 EVO ondersteunen met hun veelzijdige functies zowel recreatieve, sportievere als wedstrijdgerichte fietsers bij hun fietstochten, trainingen en wedstrijden. Met precieze, goed afleesbare fietsdata en navigatiefuncties kan de training efficiënt gedaan worden en rijdt de fietser de beste routes. De data-evaluatie vindt plaats via de nieuw ontwikkelde RIDE app, welke per direct gedownload kan worden.

 


"In de afgelopen jaren is de markt voor fietsaccessoires duidelijk veranderd. Er zijn voor ons vele nieuwe technische ontwikkelingen mogelijk geworden welke ons voor nieuwe uitdagingen hebben gesteld", aldus Thomas Seifert, directeur bij SIGMA. "We hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om het bedrijf fundamenteel anders in te richten en een grote stap in de richting van de toekomst te nemen. Wij van SIGMA worden jonger en internationaler. Op lange termijn willen we het beste merk ter wereld zijn voor fietsaccessoires. Hierbij kunnen we vertrouwen op onze sterke punten," vult directeur Robin Schendel aan. "Bijna 40 jaar ervaring qua ontwikkeling en gebruik van fietscomputers en verlichting vormen de kern van het merk. Daarbij komen uitmuntende ontwikkelingskwaliteiten, een grote mate aan flexibiliteit en vooral: passie en team-spirit. Op deze basis hebben wij een grote hoeveelheid interessante en
concurrende producten ontwikkeld en zijn we sterker dan ooit tevoren." Het team van specialisten op het gebied van fietsaccessoires heeft in de afgelopen maanden veel werk, energie en passie gestoken in nieuwe innovaties. Het zwaartepunt ligt daarbij op de gebieden fietscomputer, GPS, verlichting, app en E-bike. Het begin wordt gevormd door de nieuwe leden van de ROX GPS-familie.

 

 

De nieuwe fietscomputers zijn in de handel verkrijgbaar vanaf juli 2021 ( ROX 2.0, ROX 4.0) en herfst 2021 (ROX 11.1. EVO)
De drie nieuwe ROX-modellen zijn bij de dealer verkrijgbaar:
ROX 2.0: adviesprijs vanaf € 69,95
ROX 4.0: adviesprijs vanaf € 89,95
ROX 11.1. EVO: adviesprijs vanaf € 169,95

 

 

Lees hier alles over de verschillende modellen.

 

Ook interessant

Header_Sram_Rival_AXS

Dit is Sram Rival AXS!

lees meer
SI pro team

Flite Boost Pro Team Kit Carbonio Superflow: Het prozadel waar iedere wielerliefhebber naar verlangt

lees meer
campagnolo-new-shamal-carbon-db-wheelset-(10)

Gravelbanden; waar moet je op letten?

lees meer
_DSC0578

Meer vrouwen op de fiets

lees meer
chimp header

Zo zorg je voor een goed gevulde motor op de fiets

lees meer
DSCF1863-min2

Fabian Cancellara ambassadeur voor Selle Italia

lees meer
tires-2328021

Prinses op de erwt of evolutie van je rijstijl?

lees meer
ZIPP_BSS_Header (003)

Maak kennis met de nieuwe collectie van Zipp

lees meer