3T-Strada-DUE-2x-Team-Issue-1

Nieuw! Strada Due

Vorig jaar presenteerde 3T de revolutionaire Strada: een super aerodynamisch frame met 1x. Sceptici twijfelden over het schakelbereik, maar kwamen hier snel op terug. Zelfs met 1x is een stevige beklimming goed te doen. 3T verkondigde destijds bij de introductie dat 1x de toekomst was in het wielrennen. Waar iedereen te spreken was over de geometrie, stijfheid en stuurgedrag van de fiets, waren er echter ook stemmen uit de branche voor een dubbel. Werk aan de winkel voor 3T!

 

Strada Due

Voor degene die wel verliefd waren op het frame en de mogelijkheid om te rijden met brede banden, maar werden afgeschrikt door de 1x is er nu de Strada Due. De Strada Due is geschikt voor de elektronische drivetrains van Shimano, Campagnolo en SRAM (DI2, EPS en e-Tap). Met de introductie van de Due kun je genieten van de unieke mix van een aerodynamisch frame en bredere banden (maximaal 30mm).

 

 

Specificaties

  • Gewicht (medium frame): 1.005 g frame / vork 395 g
  • Alleen geschikt voor elektronische drivetrain (Shimano Di2, SRAM eTap, Campagnolo EPS)
  • Alleen Flatmount schijfrem systemen
  • Geschikt tot 30 mm-banden
  • Frame: € 3.800 (advies verkoop)

 

Volgens 3T heeft de Strada Due dezelfde aerodynamische eigenschappen als de Strada. 3T claimt 'echte aerodynamica' te testen, dat wil zeggen inclusief waterflessen, vuil en/of modderige fietsen en brede banden, allemaal met snelheden van 32 km/u tot 48 km/u.

De STRADA DUE zal naast de STRADA lopen en beschikbaar zijn als frameset op TEAM-niveau. Het wordt zelfs al gebruikt door Team Aqua Blue in bepaalde races. Ook in dit team werd door verschillende renners aangegeven dat in bepaalde gevallen een dubbel wenselijk is. Sinds juli worden zij op hun wenken bediend!

Ook interessant

20200117_Velovollies2020_0202

Dit was Velofollies 2020!

lees meer
Pinion Ghost

Pinion op de MTB

lees meer
Lake mxz304

Unboxing Lake MXZ304 winterschoen

lees meer
Natgeregende fiets

Fietsregenkleding

lees meer
_MG_2604

Warme handen en voeten op de fiets

lees meer
Saris_H3

Unboxing de nieuwe H3 van Saris

lees meer
Wielrennen voor mensen met een beperking

Wielrennen voor mensen met een beperking

lees meer
fietsverlichting

De dag van de fietsverlichting

lees meer
rowtag

Van Nicholas komt met een compleet nieuwe cross-over gravel bike: de Rowtag

lees meer