190110_SRAM_Launch-0407

5 argumenten waarom jij een nieuwe fiets nodig hebt!

Als wielerfanaat wil je vaak het nieuwste van het nieuwste en kijk je likkebaardend naar alle nieuwe fietsen die op de markt verschijnen. Natuurlijk wil jij ook graag een nieuwe fiets kopen, je hoeft jezelf niet meer te overtuigen. Het zaadje is immers al geplant, is er geen weg meer terug. Wat jou betreft gaat die nieuwe fiets er dus komen maar overtuig je partner maar eens dat deze flinke investering toch echt de moeite waard is! Wij helpen je een handje, met 5 argumenten waarom jij een nieuwe fiets nodig hebt.

 

1. Verandering van smaak

Eén van de belangrijkste argumenten: net als kleding verandert ook je smaak voor fietsen. Het is zo nu en dan gewoon toe aan een nieuwe stijl en daarin moet je meegaan. Je loopt zelf toch ook niet meer in jaren ’90 kleding?

 

 

2. Meer tijd samen

Met de nieuwe fiets ben je sneller op je werk en ook weer sneller terug zodat je meer quality time kunt doorbrengen met je partner. Dit argument doet het goed, vooral als je partner onlangs nog heeft aangegeven meer tijd met jou en de kinderen te willen doorbrengen.

 

 

3. Het levert geld op

Een nieuwe fiets kost niet alleen geld, het levert op termijn ook geld op! Want de nieuwe fiets heeft minder onderhoud nodig en de nieuwe onderdelen op de fiets zijn uiteraard veel duurzamer! Als je het een beetje slim brengt, is de optelsom zelfs een besparing op je maandelijkse uitgave voor de fiets!

 

 

4. Milieu

De nieuwe fiets ga je nu nog veel vaker gebruiken waardoor je de auto steeds vaker laat staan. Je bent helemaal groen bezig zodra je deze fiets hebt en je draagt op deze manier een steentje bij aan het behoud van het milieu. Eigenlijk zorg jij er hoogstpersoonlijk voor dat de aarde wordt gered (nou ja, je draagt misschien een steentje bij….)

 

 

5. Veiligheid

Op vakantie neem je je fiets mee om daar als een ware klimgeit de meest uitdagende cols te bedwingen. En dan die afdaling waarbij je misschien wel snelheden haalt van boven de 70km/u. Indrukwekkende snelheden die natuurlijk wel veilig afgelegd moeten worden. De nieuwe fiets voldoet aan de laatste technieken en strengste veiligheidseisen zodat je partner zich niet druk hoeft te maken. Want zeg nou zelf, een vakantie moet toch zorgeloos en vlekkeloos verlopen zonder een bezoek aan het ziekenhuis?

 

Door: Laurens Jeurnink

 

Ook interessant

Header_fietspompen

Fietspompen, welke moet je kiezen?

lees meer
danielle

Bikejunck van de week: Daniëlle Oerlemans

lees meer
Sevilay_Jermo-36

Handige fiets apps

lees meer
Header fiets vakantie spanje

Dit zijn de beste plekken om te fietsen in Spanje!

lees meer
CX403-Chamblue-Out_1024x1024

Dit zijn de nieuwe Lake schoenen: CX403 en MX238

lees meer
20190315_BEATcc_Kickoff2019_DeFietser_0123

Bikejunck van de week: Piotr Havik

lees meer
Patrick_Christiaan_mtb

Zo rijdt een e-mtb!

lees meer
smoothies-2253430_960_720

Deze drankjes helpen jou sneller te herstellen

lees meer
Bikejunckies_Trapassen

Welke verschillende trapassen zijn er? Wij leggen je uit welke je moet hebben!

lees meer