Garmin_header_edge

6 voordelen van de nieuwe Garmin Edge 530 en 830

Garmin lanceert de nieuwe 530 en 830. Tegenwoordig zijn de Garmins of andere fietsnavigatie niet meer weg te denken bij de fanatieke amateurs. Wat een geavanceerde technologie zit er in zo’n apparaat! Een groot verschil ten opzichte van de vorige Garmin modellen, de 520 en 820 is de accuduur. De nieuwe modellen gaan maar liefst 20 uur mee! Dat is voordeel nummer één. Wat hebben deze nieuwe Garmin 530 en 830 nog meer te bieden?

 

 

  • Een nieuwe processor maakt deze apparaten een stuk sneller. Een nieuwe route laden of door het menu scrollen gaat beter dan bij de vorige versies.

 

  • Fiets je graag over de trails in het bos? Trailforks is een nieuwe gave functie van Garmin. Je hebt toegang tot 130.000 vooraf geladen trails, ook in Nederland. Genoeg keuze dus! Leuk detail is dat de Edge ook je sprongtijd meeneemt in je fietsgegevens.

 

  • Je moet je energie doseren, anders staat de man met de hamer je op te wachten. Tijdens een lange Gran Fondo of toertocht vergeet je weleens tijdig te eten. Dat is nu verleden tijd. De Garmin geeft, op basis van je gewicht en hoe goed je getraind bent, een seintje wanneer je moet eten.

 

  • Voor de klimgeiten is de nieuwe ClimbPro een ideale functie voor de langere beklimmingen. Deze toont precies waar je je begeeft, laat je zien hoeveel kilometer je nog moet afzien en welke stijgingspercentages je moet overbruggen.

 

  • Geef je familie en vrienden een seintje, zodat ze je live kunnen volgen tijdens je rit. Niet alleen leuk voor het thuisfront, maar het bevordert de veiligheid van je rit ook. 

 

De Garmin Edge 530 en 830 zijn vanaf medio mei beschikbaar en zijn verkrijgbaar vanaf €299,95 

 

Door: Christiaan van Capelleveen

Ook interessant

Sevilay_Jermo-36

Handige fiets apps

lees meer
Header fiets vakantie spanje

Dit zijn de beste plekken om te fietsen in Spanje!

lees meer
CX403-Chamblue-Out_1024x1024

Dit zijn de nieuwe Lake schoenen: CX403 en MX238

lees meer
20190315_BEATcc_Kickoff2019_DeFietser_0123

Bikejunck van de week: Piotr Havik

lees meer
Patrick_Christiaan_mtb

Zo rijdt een e-mtb!

lees meer
smoothies-2253430_960_720

Deze drankjes helpen jou sneller te herstellen

lees meer
Bikejunckies_Trapassen

Welke verschillende trapassen zijn er? Wij leggen je uit welke je moet hebben!

lees meer
Bart Brentjens

Bikejunck van de week: Bart Brentjens

lees meer
fiets_schoonmaken_header

Zo maak je je fiets weer blinkend schoon

lees meer