utah-95032_1920

Bikejunck van de week: Danny Macaskill

Wie kent hem niet? De Schotse fietssensatie Danny Macaskill.

 

Hij verlegt continu zijn grenzen door zijn bizarre trial kunsten. Hij stapt constant uit zijn comfortzone om de gekste stunts uit te halen. Al deze momenten legt hij vast in zijn fantastische productvideo’s. Angst kent hij niet door het vertrouwen dat hij in zichzelf heeft en daarom gaat hij altijd een stap verder om de gekste video’s te maken. Hij maakt filmpjes van de meest gevaarlijke momenten. Tijdens het kijken van zijn filmpjes houd je je hart vast terwijl hij dat zonder stress weer voor elkaar krijgt. Momenteel werkt hij veel met grote merken zoals Redbull, Adidas, Crankbrothers, Continental en Magura. Hij geeft aan dat hij nooit had gedacht dat hij zo ver zou komen met zijn hobby. Danny Macaskill reist veel om de gekste routes te verkennen en ontmoet op deze manier mensen uit diverse culturen.

 

Zijn laatste video “Danny Daycare” maakte veel indruk. Hij neemt tijdens zijn fietstocht de kleine Daisy mee in een fietskar en beleeft de vetste avonturen op de trails. Bekijk hieronder de video.

 

 

In de video “Danny Masackill’s Wee Day Out” zie je zijn te gekke skills. Hij maakt een sprong van het perron en landt op een rail. Gaat rollen op een rollende strobaal en gaat ook nog eens het water in. Bekijk hieronder deze te gekke video.

 

 

Door: Sevilay Bakkal 

 

Ook interessant

people-314481

Raad de plaat

lees meer
AMPP-banner2

Nieuw: Cateye Ampp verlichting

lees meer
Teknika-5-1-1160x773

Etxeondo Teknika: warmte en vrijheid!

lees meer
Mitch Delfs 5

Tubeless: doen of niet?

lees meer
ElsVisser_Kona_training

Bikejunck van de week, triathlete Els Visser

lees meer
tourdefrance_2020

Dit is het parcours van de Tour De France 2020

lees meer
trollstigen-norway

Beklim de ladder van de trollen, dit is Trollstigen

lees meer
DT swiss HGC1400

Dit zijn de nieuwe Hybrid Gravel wielen van DT Swiss, HGC1400 en HG1800

lees meer
SARIS-NMahon033

Met de Saris indoor trainers train je binnen als een pro!

lees meer