catalogus CBR

Crankbrothers en de candy

Crankbrothers introducteert de nieuwe lijn Candy-pedalen voor cross-country, trail en all-mountain. Deze pedalen overtreffen alle andere pedalen en bieden perfecte controle in combinatie met een strak en kleurrijk design

 

Candy 3

De Candy 3 heeft een gegoten aluminium behuizing en is daarmee de lichtste alu-versie van deze nieuwe modellen (slechts 340 gram per paar). Vanwege de hoogwaardige lagers geeft crankbrothers vijf jaar garantie op haar pedalen.

 

Candy 2

De Candy 2 is vergelijkbaar met de Candy 3 met als verschil dat deze pedalen gestanst zijn uit metaal en daarmee 15 gram meer wegen (355 gram per paar). Evenals de andere Candy pedalen zijn deze pedalen voorzien van top lagers en krijg je vijf jaar garantie,

 

 

Candy 1

De lichtste versie van de Candy-lijn is de Candy 1. De candy 1 is gemaakt uit composiet en weegt slechts 294 gram per paar. Ook op deze pedalen geldt een garantie van maar liefst 5 jaar. 

 

 

Over Crankbrothers

Crankbrothers is onderdeel van Selle Royal, waar ook de merken Selle Royal en Fi'z:k deel van uit maken. De pedalen, wielen, pompjes en tools zijn technische hoogstandjes, geliefd bij de sportieve fietser. Carl en Frank zijn, zoals de naam van dit merk al doet vermoeden, broers en de oprichters van Crankbrothers. In 2001 lanceerden ze het pedaal 'eggbeater' waarmee ze wereldwijd bekend werden. Het is een super lichtgewicht pedaal met een uniek ontwerp om het hechten van modder te voorkomen. Andere modellen werden gelanceerd zoals 'candy', 'mallet', en '5050' met het beroemde pedaal als uitgangspunt.

 

Ook interessant

Header_fietspompen

Fietspompen, welke moet je kiezen?

lees meer
danielle

Bikejunck van de week: Daniëlle Oerlemans

lees meer
Sevilay_Jermo-36

Handige fiets apps

lees meer
Header fiets vakantie spanje

Dit zijn de beste plekken om te fietsen in Spanje!

lees meer
CX403-Chamblue-Out_1024x1024

Dit zijn de nieuwe Lake schoenen: CX403 en MX238

lees meer
20190315_BEATcc_Kickoff2019_DeFietser_0123

Bikejunck van de week: Piotr Havik

lees meer
Patrick_Christiaan_mtb

Zo rijdt een e-mtb!

lees meer
smoothies-2253430_960_720

Deze drankjes helpen jou sneller te herstellen

lees meer
Bikejunckies_Trapassen

Welke verschillende trapassen zijn er? Wij leggen je uit welke je moet hebben!

lees meer