19800101_RadioKootwijkJanChris_0913

Ontdek de MTB routes in Nederland

Het hele jaar door Mountainbiken

Er wordt wel eens gesproken over een MTB seizoen maar als we het eens goed bekijken, kun je eigenlijk het hele jaar door mountainbiken. Bij regenachtig weer door de blubber crossen en bij mooi stralend weer genieten van de natuur. Ieder seizoen heeft zo zijn charme en houdt de echte mountainbiker niet thuis op de bank.

 

 

MTB routes in NL

Ben je het bekende rondje bij jou om de hoek een keertje zat? Kijk dan eens op www.mtbroutes.nl. Daarop staan alle gemarkeerde MTB routes in NL op een rijtje. In de top 10 staat de route bij Kwintelooijen op nummer 1. En als je toch in de buurt bent, dan is het MTB parcours bij Amerongen ook zeker de moeite waard. En dat kunnen we uit eigen ervaring zeggen!

 

 

E-MTB

De routes kun je ook rijden met een E-MTB. De E-MTB is de oplossing voor fietsliefhebbers die conditioneel het niet meer kunnen bijbenen maar nog graag een ritje willen maken. Maar het biedt je ook de mogelijkheid om je nog beter te kunnen focussen op techniek omdat je minder vermoeid raakt. Het maakt het parcours ook op een andere manier technisch omdat je nu bij heuvelop extra snelheid hebt. Benieuwd naar onze ervaring met de E-MTB? Lees dan onze review over de Haibike Hardnine 10.0 en de Haibike AllMTN 9.0.

 

 

Door: Laurens Jeurnink

 

 

Ook interessant

heide Veluwe

Mountainbiken op de Veluwe

lees meer
mtb-dentreek-2

MTB route: Den Treek

lees meer
Header_amerongen

Heb jij deze 3 mtb-routes al gereden?

lees meer
toertocht

Toertochten voor op je fietskalender

lees meer
107342_irmo_keizer

De extreemste mountainbike trails

lees meer
20160629_110942

De mooiste beklimingen in Europa met de fiets

lees meer
19800101_RadioKootwijkJanChris_0913

Mountainbiken op de VAM-berg

lees meer
Saarburg_Wielrennen_1

Fietsen in de omgeving van Saarburg

lees meer
Mallorca Salobre

Dit zijn de beste plekken om te fietsen in Spanje!

lees meer