woordmerkBJ

Even voorstellen: het redactieteam van Bikejunckies

V.l.n.r.: Andre Ruitenbeek, Sevilay Bakkal, Christiaan van Capelleveen, Laurens Jeurnink, Anton Nijhuis en Patrick Vos

 

Wie zijn toch de schrijvers van al die artikelen op Bikejunckies.nl? Wij stellen ons graag aan je voor:

 

Andre Ruitenbeek

Waar je mee omgaat, word je mee besmet, zeggen ze wel eens. Dat is mij ook overkomen. Ik had al een voorkeur voor actiesporten (snowboarden, windsurfen) en duursporten, zoals hardlopen. Toen kwamen mensen met een liefde voor de fiets op mijn pad, en voor ik het wist vond ik mezelf terug op mijn eerste (sprint)triathlon. Ik was al een buitensporter en nu ook nog multisporter. Beleving is voor mij nog belangrijker dan trainingscijfertjes. Ik ben niet per se heel technisch maar ik leer snel en ik vind de ontwikkelingen aan de fiets heel interessant. Buiten het zonnige asfaltseizoen rijd ik inmiddels ook op een mountainbike, tijd voor een crossduathlon dus.

 

Christiaan van Capelleveen

De eerste meters op de fiets maakte ik al op vroege leeftijd. Weliswaar niet wetende dat het ooit één van mijn favoriete hobby’s ging worden. Ik raakte 8 jaar geleden pas echt besmet met het fietsvirus doordat ik ging werken in de fietsenbranche. Werken in deze markt werkt erg aanstekelijk! Voorheen was ik vooral voetballer en krachtsporter. Maar het wielrennen vind ik erg inspirerend. Bewonderingswaardig hoe hard deze atleten moeten trainen om hun doelen te behalen. Mijn eerste racefiets kocht ik enkele maanden daarna, een Koga Kimera. Er was een nieuwe hobby ontstaan, vele kilometers en toertochten verder. Het fietsen heeft me gegrepen en niet meer los gelaten!

 

Laurens Jeurnink

In Nederland zijn er meer fietsen dan inwoners en dat betekent dat eigenlijk iedere Nederlander een Bikejunck is! De één fanatieker dan de ander, maar goed...

Ik val in de groep: "lekker af en toe een stukje op de racefiets en af toe op de MTB". Zeker niet de meest fanatieke fietser, maar het fietsvirus heeft me wel gegrepen. Ik moet een uitdaging hebben zoals een beklimming Alp d'Huez of de Mont Ventoux. Daarnaast gaan de ontwikkelingen in de fietsenbranche zo snel dat het als fietsliefhebber een genot is om dit op de voet te volgen. 

 

 

Sevilay Bakkal

Ik schrijf graag over allerlei onderwerpen rondom sport, voeding, gezondheid, reizen en trends. Dit combineer ik met mijn kennis in marketing en de fietsenbranche waarin ik werk als Allround Marketeer. Om al deze veranderingen en trends in de markt te combineren met de fietsenbranche is super leuk! Continu op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen is natuurlijk een must en daar haal ik mijn energie uit. Dankzij mijn collega's word ik aangestoken met de fietsgekte en dat zorgt er voor dat ik me kan verplaatsen in een bikejunck. Het doel van mijn artikelen is om de lezers vooral te inspireren en up-to-date te houden over dergelijke onderwerpen.

 

 

 

Ook interessant

woordmerkBJ

Even voorstellen: het redactieteam van Bikejunckies

lees meer