Dicht bij het vuur

Ben je gek op fietsen en struin jij graag het internet af voor elk nieuwtje over fietsen? Zoek dan niet verder, want Bikejunckies heeft 't allemaal! Bikejunckies informeert je over alle relevante merken en producten in de fietswereld. Dit komt omdat Bikejunckies in direct contact staat met de fietsbranche. Zo heeft de redactie van Bikejunckies een link met bekende merken zoals Koga, Vredestein, SRAM en nog veel meer! Bikejunckies is namelijk een initiatief van de leidende distributeur in fietsonderdelen en -accessoires in de Benelux, genaamd Juncker Bike Parts. 

En dat niet alleen, er zijn nog meer raakvlakken. Juncker Bike Parts valt namelijk onder fietsproducent Accell Group. Accell Group heeft naast Koga ook de internationale merken Haibike, Lapierre en Van Nicholas in haar portfolio. Dichter bij het vuur kun je dus niet zitten. En daarom hebben wij Bikejunckies in het leven geroepen om direct al het nieuws te verspreiden over de laatste ontwikkelingen omtrent fietsen, onderdelen, accessoires, nieuwe merken in de Benelux en nog veel meer!  

 

Snel schakelen

Bikejunckies kan gebruik maken van de kennis en ervaring in de organisatie van Accell Group en is snel op de hoogte van de laatste nieuwtjes in de branche. Er is veel kennis beschikbaar in de organisatie van Bikejunckies en in het netwerk van Accell Group is er nog veel meer kennis. Daarom heeft Bikejunckies de ideale positie om alle Nederlandstalige fietsverslaafden snel en accuraat op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen in de wereld van fietsen.

 

Onafhankelijkheid van redactie

De redactie van Bikejunckies bestaat uit medewerkers van Juncker Bike Parts ondersteund met freelance bikejunks/fietsexperts. De onafhankelijke redactie opereert als een start-up binnen de organisatie van Accell Benelux, met als belangrijkste speerpunt het leveren van onafhankelijke, relevante en makkelijk verteerbare content. De onafhankelijke redactie creëert content en is merkonafhankelijk. Op het Bikejunckies platform zul je als lezer niet alleen maar informatie van Accell Group merken vinden, maar alle relevante informatie voor fietsverslaafden in de Benelux. Mis je als fietsverslaafde nog iets, laat het ons weten, dan gaan we daar ook mee aan de slag.