holiday-gifts-1849900_1920

Sportieve kerstcadeaus voor de fietser

De decembermaand is natuurlijk een feestmaand en dat gaat hand in hand met een hoop gezelligheid en cadeaus. De zoektocht naar de meest geschikte cadeau is voor veel mensen al begonnen. Heb jij ook nog geen idee met welk cadeau je een sporter blij kan maken? Wij hebben de leukste cadeaus onder de 60 euro voor een fietser voor jou op een rijtje gezet. Lees snel verder en doe inspiratie op!

 

Telefoonhoesje voor op de fiets

Als je veel fietst dan is het handig om een telefoonhoesje te hebben die je makkelijk op je stuur kan bevestigen. Dergelijke telefoonhoesjes zijn ontworpen zodat je je telefoon kan blijven gebruiken terwijl hij in het houder zit. Bovendien hebben we natuurlijk ook de nieuwe wetgeving. Sinds 1 juli 2019 is het verboden om je telefoon vast te houden tijdens het fietsen. Zo draagt jouw cadeau bij aan de veiligheid en gebruiksgemak van de fietser.

 

 

Verzorgingsproducten voor de sporter

Naast fysieke inspanning is er meer nodig voor een goede sportprestatie. Daar hoort natuurlijk het goed verzorgen van je spieren en pezen bij. Leuk idee om zo’n product cadeau te geven. Het zal namelijk altijd goed van pas komen.

 

 

Overschoenen

Help je geliefden de winter door met goede overschoenen. Overschoenen houden de voeten droog tijdens een stevige regenbui. Ideaal om cadeau te doen tijdens de wintermaanden.

 

Fietsverlichting

Goede fietsverlichting is natuurlijk altijd belangrijk maar vooral in de wintermaanden. Het is belangrijk dat je goed zichtbaar bent voor andere weggebruikers. Een goed fietslampje is dan ook zeker geen overbodige luxe en een ideaal cadeau.

 

Stuurlint

Doe een fanatieke fietser een stuurlint cadeau! Iets wat je toch een keer moet vervangen. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren van verschillende merken.

 

Zadeltas

Een zadeltas is natuurlijk ook super handig als je vaak fietst. Het neemt niet zoveel ruimte in beslag en je kan de meest noodzakelijke spullen in kwijt, zoals een multitool, sleutels, geld, etc. 

 

Fietspomp

Een voetpomp of een handpomp; het is beide handig om bij de hand te hebben. 

 

Voeding

Weet je wat ook nog een leuk cadeau is voor iemand die helemaal weg is van sporten? Sportvoeding! Zo help je hem/haar optimaal te presteren terwijl het energie- en vochtbalans op peil wordt gehouden.

 

 

 

Heb jij nog een leuke cadeautip? Laat het ons weten! 

 

Door: Sevilay Bakkal 

 

 

Ook interessant

fietsnavigatie 2

Fietsnavigatie

lees meer
20180419_RadioKootwijkJanChris_AR_0406

Tips bij het kopen van een nieuwe fiets!

lees meer
voorkom een blessure

Voorkom een blessure

lees meer
7 dingen die je niet moet doen als beginnende fietser

7 dingen die je niet moet doen als beginnende fietser

lees meer
Benen scheren of niet

Benen scheren of niet?

lees meer
Voeding bij blessures

Welke voeding tijdens een blessure?

lees meer
Galerij-WP-Joachim_Werkplaats

Spaken op spanning

lees meer
FB SCHWALBE TIRES - ONE

Dit is het stappenplan om tubeless banden te monteren

lees meer