WedgeCase_Mountainbike_Countryside_02

Telefoonhoesjes voor de E-MTB

Bij het (E)-mountainbiken en zeker op een E-MTB heb je twee handen aan het stuur hard nodig. Om nou elke twee minuten de telefoon uit je jaszak te moeten vissen om de navigatie te checken is niet handig en bovendien behoorlijk onveilig.

Met de producten van SP Connect, Quad Lock en Rokform zijn dit soort gevaarlijke capriolen voorgoed verleden tijd.

 

Wij hebben 3 merken voor je uitgezocht die je kunnen helpen om dit probleem op te lossen.

 

Bevestig één van de systemen aan de E-MTB en houd beide handen vrij. De producten zijn zo ontworpen dat je de telefoon ten allen tijden kan blijven gebruiken terwijl hij in de houder zit.

De smartphone is onder alle omstandigheden goed beschermt. Onderweg hoef je je dus geen zorgen te maken dat je telefoon beschadigingen oploopt.

 

SP Connect

Met de items van SP Connect laat je je gemakkelijk navigeren met je smartphone door diverse landschappen.

Met deze producten kun je je telefoon in één handomdraai op je fiets bevestigen. Plaats het hoesje om je telefoon en zet hem op de houder, draai hem 90 ° met de klok mee, en hij zit muurvast! Om de telefoon er weer uit te klikken hoef je hem alleen maar een kwart slag de andere kant op te draaien. Super simpel dus! Het telefoonhoesje is niet dikker dan normaal hoesjes waardoor je hem gewoon dagelijks kan gebruiken.

 

SP Connect biedt een speciale Bike Bundle aan, hier zit alles in wat je nodig hebt voor een mooie rit.

De bundle bestaat uit 3 onderdelen (+ de nodige accessoires), een telefoonhoesje, diverse bevestigingsmaterialen, en een waterbestendige schermcover die beschermt tegen regen, zweet, stof en modder.

 

De Bike Bundle van SP Connect kost €59.99

 

  

 

Quad Lock

De producten van Quad Lock zijn vergelijkbaar met die van SP Connect. Ook hierbij heb je een bevestigingssysteem die je aan het telefoonhoesje vast klikt.

 

De producten van Quad Lock zijn licht, sterk, snel en eenvoudig in gebruik, het toestel vastklikken op de houder is een kwestie van erop duwen en draaien, het toestel zit dan altijd stevig vast! Om hem weer los te krijgen hoef je hem alleen weer een kwart slag terug te draaien.

 

Ook Quad Lock heeft een Bike Kit, hierin zit een telefoonhoes, bevestigingsmaterialen
en een regencover voor de telefoon.

Om het hoesje nog functioneler te maken kun je uitbreiden met bijvoorbeeld: een bevestigingsstuk zodat je telefoon ook makkelijk kan gebruiken in de auto, tijdens het motorrijden of met sporten. Verder zijn er adapters voor een statief, een riemclip en een accessoire verkrijgbaar waarmee een GoPro kan worden gemonteerd.

 

De Bike Kit van Quad Lock kost €69.95 EUR

 

 

 

  

Rokform

Het Rokform telefoonhoesje ziet er erg robuust en zwaar uit maar is in de praktijk een super stevige en verrassend licht telefoonhoesje. Het hoesje is gemaakt van hard polycarbonaat met een zachte shock-proof binnenkant en rubberen randjes.

Opvallend is de zwarte magneet en de opening, dit hoort allemaal bij het ‘patented twist lock systeem’ van Rokform. Met de opening draai en klik je de telefoonhoes eenvoudig in de houder.

Met nog een draai, klikt de telefoonhoes weer los.

 

De onderste zwarte cirkel is een krachtige aardmagneet die als extra beveiliging vast klikt aan de stalen bevestiging op de fiets. De magneet kan de telefoon en eventuele pasjes niet beschadigen.

Ook wordt er een veiligheidskoord bij geleverd voor nog meer bescherming van de telefoon, driedubbele bescherming dus! Dit koordje schuif je om het stuur en bevestig je aan de onderkant van het telefoonhoesje. Mocht de hoes op een of andere manier toch loslaten, dan blijft je telefoon in ieder geval aan het stuur hangen.

 

€44.99 voor de bevestigingssysteem

€34.99 / €44.99  voor het telefoonhoesje

 

 

 

Door: Judith Mol

 

Ook interessant

Sigma Header

Nieuw! Sigma ROX 2.0, 4.0 & 11.1

lees meer
Header_Sram_Rival_AXS

Dit is Sram Rival AXS!

lees meer
SI pro team

Flite Boost Pro Team Kit Carbonio Superflow: Het prozadel waar iedere wielerliefhebber naar verlangt

lees meer
campagnolo-new-shamal-carbon-db-wheelset-(10)

Gravelbanden; waar moet je op letten?

lees meer
_DSC0578

Meer vrouwen op de fiets

lees meer
chimp header

Zo zorg je voor een goed gevulde motor op de fiets

lees meer
DSCF1863-min2

Fabian Cancellara ambassadeur voor Selle Italia

lees meer
tires-2328021

Prinses op de erwt of evolutie van je rijstijl?

lees meer
ZIPP_BSS_Header (003)

Maak kennis met de nieuwe collectie van Zipp

lees meer