_DSC8920_edit_cc

Vandaag is het World Bicycle Day!

Vandaag, 3 juni, is het World Bicycle Day. Deze dag is in het leven geroepen om stil te staan bij een gebruik dat al meer dan twee eeuwen bestaat, dat eenvoudig en betaalbaar is en vooral een duurzaam en milieuvriendelijk vervoersmiddel is. Daarnaast bevordert het de gezondheid en lichaamsbeweging en heeft het een groot sociaal aspect. Het moge duidelijk zijn: we hebben het hier over de fiets!

 

Op deze dag wordt wereldwijd de fiets en het fietsen gepromoot. Normaal gesproken worden er evenementen en activiteiten georganiseerd die erop gericht zijn de fietscultuur in de samenleving te stimuleren en de verkeersveiligheid voor fietsers te verbeteren. Nu in deze tijd is het organiseren van evenementen lastig maar het neemt niet weg om de fiets en de fietser extra in het zonnetje te zetten.

 

 

 

 

Je favoriete fietsenmaker

Op deze dag is het ook goed om even stil te staan bij de fietsenmaker die er altijd voor zorgt dat jij onbezorgd kunt genieten van je fietsrit. Bij welke fietsenmaker kun jij met iedere vraag terecht en word je altijd vriendelijk geholpen? Tag je favoriete tweewielerspeciaalzaak en maak kans op een Unior monteerstandaard. Met een montagestandaard kun je je fiets schoonmaken of onderhouden op ooghoogte zonder dat je hoeft te bukken. Met welk onderdeel je ook bezig bent, een montagestandaard maakt het onderhouden van je fiets makkelijker. Uit alle inzendingen verloten we één Unior montagestandaard.

 

 

 

Ook interessant

SID SL still

Nieuw: Rockshox SID Ultimate

lees meer
Strandrace

Strandrace

lees meer
Z_DeathValley_200220_JG_85A_JG_8602_H

Dit is de basis voor je tijdritcockpit

lees meer
lock-1108549_1920

Bescherm je meest waardevolle bezit

lees meer
ABUS-StormChaser-(9)

Nieuw: ABUS Stormchaser

lees meer
Filip Polc 4

Noem het beestje bij de naam

lees meer
ventoux paaltje

Ride on! Een virtuele Tour de France gaat van start in juli

lees meer
Joachim_Werkplaats_20130806_0051

Spaken: Made by man or machine?

lees meer
tick-482613_1920

Buiten wordt het steeds gevaarlijker

lees meer