_DSC8920_edit_cc

Vandaag is het World Bicycle Day!

Vandaag, 3 juni, is het World Bicycle Day. Deze dag is in het leven geroepen om stil te staan bij een gebruik dat al meer dan twee eeuwen bestaat, dat eenvoudig en betaalbaar is en vooral een duurzaam en milieuvriendelijk vervoersmiddel is. Daarnaast bevordert het de gezondheid en lichaamsbeweging en heeft het een groot sociaal aspect. Het moge duidelijk zijn: we hebben het hier over de fiets!

 

Op deze dag wordt wereldwijd de fiets en het fietsen gepromoot. Normaal gesproken worden er evenementen en activiteiten georganiseerd die erop gericht zijn de fietscultuur in de samenleving te stimuleren en de verkeersveiligheid voor fietsers te verbeteren. Nu in deze tijd is het organiseren van evenementen lastig maar het neemt niet weg om de fiets en de fietser extra in het zonnetje te zetten.

 

 

 

 

Je favoriete fietsenmaker

Op deze dag is het ook goed om even stil te staan bij de fietsenmaker die er altijd voor zorgt dat jij onbezorgd kunt genieten van je fietsrit. Bij welke fietsenmaker kun jij met iedere vraag terecht en word je altijd vriendelijk geholpen? Tag je favoriete tweewielerspeciaalzaak en maak kans op een Unior monteerstandaard. Met een montagestandaard kun je je fiets schoonmaken of onderhouden op ooghoogte zonder dat je hoeft te bukken. Met welk onderdeel je ook bezig bent, een montagestandaard maakt het onderhouden van je fiets makkelijker. Uit alle inzendingen verloten we één Unior montagestandaard.

 

 

 

Ook interessant

Van Nicholas Ventus 3Al-2.5V Titanium

Titaniumspecialist Van Nicholas presenteert de geheel vernieuwde Ventus racefiets

lees meer
DTSwiss_Keyvisual_ARC_Mediakit_338x190mm_16zu9

DT Swiss lanceert nieuwe wielsets

lees meer
DjinnDecadeofSuper

De nieuwe MTB banden van Schwalbe

lees meer
campagnolo-new-shamal-carbon-db-wheelset-(10)

Gravelbanden; waar moet je op letten?

lees meer
COVER_FB_2

Campagnolo Shamal Carbon Disc Brake

lees meer
_NDL6541

Dit zijn Vlaamse klimmetjes voor op je bucketlist

lees meer
fiets van de zaak

Fiets van de zaak

lees meer
Alpes_Road_4

Wanneer heb je sportdrank nodig?

lees meer
DTSwiss1501SplineOne_Carbonized

Dit zijn de nieuwe MTB wielen van DT Swiss!

lees meer