Zipp carbon 9 clinchers 2

Zo geeft Zipp haar dertigste verjaardag kleur!

Zipp bestaat dertig jaar en dat moet gevierd worden! Zipp heeft zich laten inspireren door de historische kleuren die in 1988 werden gebruikt bij de eerste wielen. Daarom zijn nu de Super 9 Carbon Clinchers Discs tijdelijk in een bijzonder kleurtje verkrijgbaar! 

 

 

Om deze redenen zijn wij fan!

De Super 9 Carbon Clincher bieden de optimale combinatie tussen aerodynamica, overbrenging, stijfheid, lichtgewicht en duurzaamheid. Vele "pro's" hebben gekozen voor deze wielen en hebben er menig overwinning in tijdrijden, team tijdrijden en triatlon mee behaald. Naast deze opvallende kleuren zal dit “superwiel" ook voor het eerst met het NSW grafische patroon leverbaar zijn. Ook is het wiel leverbaar met schijfrem en velgrem.

 

Even een paar specificaties op een rijtje

De velgremwielen (€2.429) wegen 1155g en zijn verkrijgbaar in wit, geel, magenta en blauw. NSW is in zwart gedrukt en matcht met je NSW-voorwiel. Zipp maakt gebruik van de 188-naaf en heeft een maximale velgbreedte van 27,5 mm (17,25mm intern).

De schijfrem-versie van deze wielen wegen 1175g, en zijn helaas alleen verkrijgbaar in het zwart. De Super 9's hebben dezelfde velgvorm als de gewone NSW wielen maar hebben een 177DD-naaf met een centerlock schijfrem bevestiging.

 

Met je naam er op!

In de US is het mogelijk om je wiel nog unieker te maken. Daar is het mogelijk om je naam of een motiverende spreuk op je wiel te laten drukken. Hopelijk ook snel in Europa mogelijk!

 

Meer lezen? Zo ziet de nieuwste Abus Airbreaker eruit!

 

Geschreven door: Laurens Jeurnink

 

 

Ook interessant

20200117_Velovollies2020_0202

Dit was Velofollies 2020!

lees meer
Pinion Ghost

Pinion op de MTB

lees meer
Lake mxz304

Unboxing Lake MXZ304 winterschoen

lees meer
Natgeregende fiets

Fietsregenkleding

lees meer
_MG_2604

Warme handen en voeten op de fiets

lees meer
Saris_H3

Unboxing de nieuwe H3 van Saris

lees meer
Wielrennen voor mensen met een beperking

Wielrennen voor mensen met een beperking

lees meer
fietsverlichting

De dag van de fietsverlichting

lees meer
rowtag

Van Nicholas komt met een compleet nieuwe cross-over gravel bike: de Rowtag

lees meer