Screen Shot 2018-10-26 at 17.13.34

Zo ziet de herfstcollectie eruit van Rapha, Pro Collection!

Frisse ochtenden en rustige wegen, het perfecte decor voor trainingen in de herfst. Zo hou je de vorm vast die je deze zomer zo lekker te pakken had. Met deze gedachte in het achterhoofd pakt Rapha uit met de nieuwe herfstcollectie, Pro Team. “Our most technical kit for riding fast in de falling leaves”.

Uitgebreide collectie

De kleding is technisch doordat je diverse stoffen met eigen kenmerken gebruikt, zoals Polartec Alpha voor warmte(-regulering) tijdens inspanning. Durable Water Repellent is verwerkt in Shadow-stof en daardoor zou je droog moeten blijven in stortbuien. De collectie is erg uitgebreid met broeken, sokken, onderkleding etcetera. Opvallend is het ruime aanbod shirts/jacks met lange mouwen. Met gebruikelijke namen zoals thermo, aero, race, flyweight, training, shadow en insulated.

Rapha herfstcollectie 2018/2019

Knalkleuren

Voor de tijd van het jaar is het assortiment van Rapha (die doorgaans sobere kleuren bevatten) ruim aangevuld met vooral knalgeel, hagelwit en felroze. Het uitbundige roze is ongetwijfeld geïnspireerd op de kleuren van Education First-Drapac-Cannondale. Dit World Tour Cycling Team, met namen als Taylor Phinney en Sep Vanmarcke, wordt vanaf kalenderjaar 2019 door Rapha netjes in de kleren gestoken. Opvallend voor een kledingfabrikant is het roze stuurlint. Bijzonder! Rapha voorziet bijvoorbeeld ook in badslippers en een casual hoodie sweater voor als je even niet fietst.

Knalkleuren in de herfstcollectie van RaphaRapha herfstcollectie 2018/2019

 

“Rapha is thrilled to return to the men’s WorldTour in 2019 with EF Pro Cycling”. Nou, wij zijn alvast erg benieuwd. Wat denk jij, wordt de rentree zo revolutionair als ze op hun website voorspellen?

 

Verder lezen? Zo ziet de nieuwe helm van Abus eruit.

 

Door: Andre Ruitenbeek

 

Ook interessant

10600_z_COVER_SITO

Nieuw: Campagnolo Bora WTO33

lees meer
tattoo-crankstel-bikejunckies

De meest opmerkelijke fietstattoos

lees meer
bike-4154156_640

Regels speed pedelec

lees meer
header

De 4 voordelen van een Lefty!

lees meer
20200117_Velovollies2020_0202

Dit was Velofollies 2020!

lees meer
Pinion Ghost

Pinion op de MTB

lees meer
Lake mxz304

Unboxing Lake MXZ304 winterschoen

lees meer
Natgeregende fiets

Fietsregenkleding

lees meer
_MG_2604

Warme handen en voeten op de fiets

lees meer